Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 28/12/2014 στον νομό μας (ΚΕΡΚΥΡΑ) αλλά και σε όλη την ευρύτερη ΠΕΡΙΟΧΗ του ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ καθώς θα επικρατήσει ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ με έντονα καιρικά φαινόμενα!! 
Τι θα πρέπει να περιμένουμε , με σειρά επικινδυνότητας ...
Πολύ ισχυρούς και έως ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ νοτίων διευθύνσεων (μάλιστα πριν και κατά την διάρκεια των φαινομένων, τοπικά ίσως να μιλάμε και για επίπεδο θύελλας. Σφοδρότατες ριπές ανέμων , όπου δεν αποκλείεται πρόσκαιρα και πολύ τοπικά να αγγίξουν έως και τα 9 μποφώρ).
ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ με κατά πάσα πιθανότητα μεγάλες ραγδαιότητες βροχής σε αρκετά σημεία. Ενώ γενικά θα πέσει αρκετό έως και πολύ νερό. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μικροπλημμυρικών φαινομένων στις κλασικές κάθε φορά περιοχές...
ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ και πιθανοί κεραυνοί.
Περίπου ένα 24ωρο θα κρατήσουν τα έντονα φαινόμενα. Την Δευτέρα ο καιρός απλά θα είναι άστατος , με κάποια φαινόμενα αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου