Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Καλοκαιρία τις επόμενες ημέρες στο νομό Κέρκυρας ύστερα από πάρα πάρα πολύ καιρό !! Mικρή παροδική αλλαγή του σκηνικού το Σαββατοκύριακο (του ΛΑΖΑΡΟΥ - ΒΑΙΩΝ) , με κατά τόπους περισσότερη συννεφιά και ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΒΡΟΧΟΥΛΕΣ.
Οι άνεμοι από Παρασκευή θα γυρίσουν σε νοτιάδες και σταδιακά θα ενισχυθούν φθάνοντας γενικά τα 5 με 6 μποφώρ , χωρίς πάντως πρόσκαιρα και τοπικά να αποκλείονται και ριπές στα 7 ίσως ακόμη πολύ τοπικά και 8 μποφώρ στα πιο επιρρεπή στο νοτιά σημεία (αυτό κατά περιόδους ισχύει περίπου για ένα 48ωρο) .
Κατά τα άλλα η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο τις επόμενες ημέρες . Μικρή πιθανή πρόσκαιρη κάμψη του υδραργύρου διαφαίνεται για την Κυριακή των Βαίων.
Με όμορφες Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες (απουσία βροχών) θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες .
Τελευταία ενημέρωση : Νύχτα Τρίτης 27/03/2018 και ώρα 23:30 .
Ιάκωβος Βασιλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου