Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Φίλοι και συμπατριώτες Κερκυραίοι (αλλά και κάτοικοι ολόκληρου του δυτικού άξονα της Ελλάδος), μην σας ξεγελάσουν τα μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σήμερα Κυριακή 24/06/2018. Από αύριο Δευτέρα 25/06/2018 και περίπου για ένα τριήμερο ο καιρός θα θυμίζει περισσότερο Σεπτέμβρη - Οκτώβρη !
Για το βόρειο Ιόνιο (νομός Κέρκυρας) περιμένουμε και πάλι να πέσει γενικά αρκετό νερό. Μέσα στη Δευτέρα (25/06/2018) ο καιρός γρήγορα θα καταστεί πολύ άστατος με την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων κατά περιόδους και κατά τόπους. Τα φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο , όπως συνέβη κυρίως στις 15 με 16/06/2018 σε ορισμένες περιοχές της Κέρκυρας , έτσι και τώρα θα καταφέρουν και πάλι να αποκτήσουν τοπικά έντονο χαρακτήρα και γι' αυτό όπου και όταν χρειαστεί θέλει λίγη προσοχή , ειδικά αυτή την εποχή που πλήθος κόσμου βρίσκεται στο ύπαιθρο λόγω θέρους και τουριστικής περιόδου !!
Ο πολύ άστατος καιρός (με κατά περιόδους και κατά τόπους αρκετά φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά) θα μας συντροφεύει έως και τα μέσα της εβδομάδας , ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Σημαντική βελτίωση του καιρού μετά τις 28 Ιουνίου , όπου το Καλοκαίρι θα "πατήσει πόδι" με κανονικές καλοκαιρινές συνθήκες από εκεί και ύστερα ...
Στην παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες από την βορειοδυτική ενδοχώρα της Κέρκυρας και το Βαλανειό , μέσα από τον μετεωρολογικό σταθμό και την κάμερα εδώ.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους ... 
Ιάκωβος Βασιλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου