Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Δροσερή Ελλάδα
Από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στην Ευρώπη είχε η Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης 08/05, όπως φαίνεται από τον παρακάτω χάρτη θερμοκρασιών Ευρώπης που ετοίμασε το meteo.gr. Ιδιαίτερα υψηλές ήταν οι θερμοκρασίες στη βορειοδυτική Ευρώπη.
Και ο νομός μας (Κέρκυρα) απολαμβάνει εδώ και αρκετές ημέρες φυσιολογικές έως και κατά περιόδους ελαφρώς πιο "δροσερές" για την εποχή θερμοκρασίες ... Κάτι το οποίο θα συνεχιστεί για πολλές ημέρες ακόμα , μετά το πρώιμο κατακαλόκαιρο του φετινού αφύσικου θερμοκρασιακά - καιρικά Απρίλη .
Τον παρακάτω κατατοπιστικό χάρτη ανέβασε στην επίσημη σελίδα του , το γνωστό σάιτ , meteo.gr ... Εντύπωση προκαλεί η έντονη "ζέστη" για την εποχή σε Αγγλία - Ολλανδία - Βέλγιο καθώς και σε άλλες Ευρωπαικές Χώρες , πολύ πιο βόρεια από εδώ , με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 27 με 28 βαθμούς κελσίου !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου