Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Πάνω από 10.000 κεραυνοί και αστραπές μέσα στο 24ωρο του Σαββάτου 15/12/2018 στο βόρειο Ιόνιο (βλέπε παρακάτω φώτο) ! Την τιμητική του είχε ο νομός Κέρκυρας , όπου και σε τοπικό επίπεδο σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής πανελλαδικά (80 mm) το Σάββατο!
Πρόσκαιρη η σημερινή Κυριακάτικη καιρική ανάπαυλα! Καθώς αύριο Δευτέρα 17/12/2018 ένα νέο βροχοφόρο σύστημα από την Ιταλία θα επιδεινώσει ξανά τον καιρό στην περιοχή μας (βόρειο Ιόνιο) ! Έτσι αύριο Δευτέρα οι νοτιάδες θα επιστρέψουν (αρκετά ενισχυμένοι στο δεύτερο μισό της ημέρας) , μαζί τους σταδιακά και οι πυκνότερες συννεφιές.
Βαδίζοντας κυρίως προς το δεύτερο μισό της Δευτέρας θα ξεκινήσει να βρέχει ξανά. Ενώ οδεύοντας προς τις βραδινές και μετέπειτα ώρες τα φαινόμενα κατά τόπους θα ενταθούν (υπάρχει πιθανότητα και για τοπική καταιγίδα).
Όμορφη Κυριακή σε όλους και όλες !! 
Ιάκωβος Βασιλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου