Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

            Βόρειο Ιόνιο - νομός Κέρκυρας .

Μια ματιά στις επόμενες ώρες αλλά και ημέρες ... ;) 

Περισσότερα και εντονότερα τα φαινόμενα σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 σε ΤΜΗΜΑΤΑ της βόρειας Κέρκυρας , όπου και σημειώθηκαν τα πιο αξιόλογα σημερινά ύψη βροχής.


Σχεδόν 20 mm ο ημερήσιος απολογισμός έως αυτή την ώρα (22:20) από τον σταθμό μου εδώ στο "Βαλανειό" , σχεδόν 30 χιλιόμετρα βόρεια - βορειοδυτικά της ομώνυμης πρωτεύουσας του νομού μας.

Ακόμη ένα γύρο φαινομένων, με τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες , που μάλιστα σε τοπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να είναι εντονότερες με πιθανότητα να συνοδεύονται εκεί και από κάποια πρόσκαιρη χαλαζόπτωση εξαιτίας του πιο ψυχρού δυτικού - νοτιοδυτικού ρεύματος που θα επικρατεί και τις επόμενες ώρες (θα πρόκειται για τον τελευταίο γύρο από αυτό το τρίτο στη σειρά σύστημα που μας επηρεάζει) θα έχουμε κατά την διάρκεια της αποψινής νύχτας , με το καιρικό σκηνικό να παραμένει άστατο έως και τις πρωινές , ίσως ακόμη πιο τοπικά έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Τρίτη 29/09/2020 . Στη συνέχεια όμως περιμένουμε σημαντική οριστική βελτίωση του καιρού από άκρη σε άκρη στα μέρη μας!

Καλοκαιρία πλέον το διήμερο Τετάρτη - Πέμπτη 30/09/2020 - 01/10/2020 παντού στη γωνιά μας , με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και καταπληκτικές συνθήκες για κάθε είδους εξωτερική δραστηριότητα -.εργασία :)

Άνεμοι αρχικά στην αρχή της ημέρας δυτικοί - νοτιοδυτικοί αύριο Τρίτη και ύστερα το υπόλοιπο της ημέρας καθώς και το διήμερο Τετάρτης - Πέμπτης γενικά κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις με σχετικά χαμηλές εντάσεις (γενικά στα 3 με 5 μποφώρ κατά μέσο όρο) που δεν θα δημιουργούν προβλήματα.

Όμορφο βράδυ Δευτέρας και καλή εβδομάδα !! :)

Η παρακάτω φώτο από την κάμερα του σταθμού μου , εδώ στο Βαλανειό κατά την διάρκεια της "επιλεκτικής" μεσημεριανής καταιγίδας ... ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου