Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! Προειδοποίηση έντονων έως και επικίνδυνων κατά τόπους καιρικών φαινομένων για το βόρειο Ιόνιο ... Ισχύει από το απόγευμα της Τετάρτης 09/09/2015 έως και το βράδυ της Πέμπτης 10/09/2015.
Ραγδαία σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του βορείου Ιονίου (Διαπόντια νησιά - Κέρκυρα - Παξοί - παράλια Ηπείρου), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές έως τοπικά και πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σε αρκετές περιπτώσεις θα έχουν βίαιο χαρακτήρα στα μέρη μας και θα συνοδεύονται κατά τόπους από σφοδρότατους ριπαίους ανέμους , ραγδαίες βροχοπτώσεις με μεγάλα ύψη βροχής να σημειώνονται σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα (πιθανότητα τοπικών πλημμυρών), τοπικά έντονη ηλεκτρική - κεραυνική δραστηριότητα , αλλά και από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Ας έχουμε λιγάκι το νου μας λοιπόν. Πάντα προσέχουμε για να έχουμε. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται κατά την διάρκεια της Παρασκευής 11/09/2015 στην περιοχή μας. Καλά πρωτοβρόχια , χωρίς τυχόν προβλήματα να ευχηθούμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου