Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Μεσημεριανή καιρική αναφορά Κυριακής 18/11/2018 από Βαλανειό (εσωτερικό βορειοδυτικής Κέρκυρας) : Συνεχής ποτιστική βροχόπτωση (όπως και σε όλο το νομό μας σήμερα) με κρύο αφού αν και μεσημέρι, ο υδράργυρος δεν ξεπερνά τους 9 βαθμούς κελσίου με 93% υγρασία !!
Πρόσκαιρο διάλειμμα θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα κατά την διάρκεια της ημέρας , όμως κυρίως προς το τέλος της ημέρας και ύστερα θα αρχίσει να χαλάει και πάλι ... Εκ νέου βροχερή θα είναι ξανά και η Τρίτη 20 του μήνα. Αυτό όμως που θα αλλάξει είναι ότι από αύριο Δευτέρα ο καιρός σιγά σιγά θα αρχίσει να "μαλακώνει". Δηλαδή η σημερινή έντονη αίσθηση του κρύου θα υποχωρήσει σταδιακά.
Καλή ευκαιρία να θαυμάσουμε τα απέναντι από την Κέρκυρα φρεσκοχιονισμένα βουνά (Αλβανία - Ήπειρος) θα μας δοθεί αύριο Δευτέρα!
Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους !! http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου