Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Καλοκαιρία θα επικρατήσει στο νομό Κέρκυρας το τριήμερο Τετάρτη 05/12 και έως και την Παρασκευή 07/12/2018 ... Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι θα ενισχυθεί λίγο (έως αρκετά σε τοπικό επίπεδο) ο βορειοδυτικός άνεμος (μαίστρος) μέσα στην Τετάρτη και έτσι κυρίως από το βράδυ της ίδιας ημέρας και ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά , αναμένεται κάποια πτώση της θερμοκρασίας και στην Κέρκυρα , της τάξεως των 3 έως και 5 βαθμών , ανάλογα που θα βρίσκεται ο καθένας μας στο νομό.
Κατά τα άλλα παραμένει η "ζωηρή" τάση για σημαντική μεταβολή του καιρού στο βόρειο Ιόνιο κατά την διάρκεια του ερχόμενου Σαββάτου (08/12/2018) και ύστερα , με αρκετές και μάλιστα κατά τόπους αξιόλογες βροχές αλλά και σημαντική ενίσχυση των ανέμων (αρχικά νοτιάδες).
Όμορφο βράδυ Τρίτης σε όλους !!  http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου