Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

"Παγωμένη" η νύχτα των Χριστουγέννων αλλά και το πρωινό της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων , κάτι που σας είχα πει έγκαιρα , μέρες πριν ... Το κύριο χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών (τουλάχιστον έως περίπου και τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς) στο νομό Κέρκυρας θα συνεχίσει να είναι το τσουχτερό κρύο τις νύχτες και τα πρωινά αλλά και η λαμπρή ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια της ημέρας , με την θερμοκρασία τα μεσημέρια να σημειώνει μικρή άνοδο ... Παρακάτω οι ελάχιστες τιμές σήμερα Τετάρτη 26/12/2018 , νωρίς το πρωί σε κάποια σημεία της Κέρκυρας :
Τεμπλόνι : 0 (μηδέν) βαθμούς κελσίου
Πετάλεια 0 (μηδέν) C.
Γουβιά : 3,4 C.
Βαλανειό : 3,8 C.
Λίμνη Κορισσίων : 4,8 C.
Εννοείται ότι σε ορισμένα τμήματα του νησιού μας ο υδράργυρος κατρακύλησε και κάτω από το μηδέν , απλά εκεί δεν υπάρχει κάποιος σταθμός για να δούμε. Εκτιμώμενες θερμοκρασίες σε αυτά τα τμήματα γύρω στους (μείον) - 1 με -3 C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου