Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Το 2019 καιρικά ήταν η χρονιά των ρεκόρ όσο αφορά την γωνιά μας ... Αν ξεκινήσω να σας γράφω τα ρεκόρ που καταρρίπτηκαν φέτος , στα 7 τελευταία χρόνια που κρατώ επίσημα αρχεία από τους σταθμούς μου εδώ , θα βαρεθείτε να διαβάζετε ... Ο σταθμός μου σε ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΜΟΛΙΣ 175 ΜΕΤΡΩΝ ("Βαλανειό" - εσωτερικό βορειοδυτικής Κέρκυρας) τερμάτισε στα 2.000 mm !!!! Στην δε ορεινότερη κατοικημένη ζώνη της βόρειας Κέρκυρας έφθασε τα 2.300 mm !!
Φέτος χάριν στους λιγοστούς ιδιωτικούς σταθμούς (αφού δυστυχώς δεν υπάρχει καμιά κρατική μέριμνα - σταθμός σε όλη την έκταση της βόρειας ενδοχώρας) είδαμε την υετική δυναμική της βόρειας ενδοχώρας στην Κέρκυρα , σε μια καλά βροχερή χρονιά ... Χαρούμενο , γεμάτο υγεία και με λιγότερα προβλήματα το 2.020 σε όλο τον κόσμο !!!!
http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου