Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ουράνιο τόξο στην περιοχή "Λειβάδι Ρόπα" Κέρκυρας ! Η φώτο είναι του κύριου Dick Mulder . Συνεχίζεται το "άστατο" καιρικό σκηνικό ... Κατά περιόδους νεφελώδης , με βροχές , μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες και το τριήμερο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή). Οι νοτιάδες φυσικά παραμένουν ... Κατά διαστήματα αρκετά ενισχυμένοι και σχετικά "μαλακός" για την εποχή που διανύουμε θερμοκρασιακά καιρός αναμένεται , ιδιαίτερα όμως όσο αναφορά τις "ελάχιστες" τιμές ημέρας. Κατά την διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων η "ψύχρα" έως και το "κρύο" θα είναι περισσότερα αισθητά στο ανθρώπινο σώμα , εξαιτίας των αυξημένων ποσοστών υγρασίας και των δυνατών ανέμων .
Τα φαινόμενα κατά τόπους και κατά περιόδους ανά το νομό θα έχουν και έντονο χαρακτήρα, χωρίς όμως να λείπουν και κάποια πρόσκαιρα "ανοίγματα" στον ουράνιο θόλο μας.
Καλό τριήμερο σε όλους σας !! http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου