Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Καλό βράδυ Πέμπτης φίλες και φίλοι !! "Καλούτσικο νεράκι" θα πέσει μέσα στις επόμενες 12 με 15 ώρες στην ευρύτερη περιοχή του βορείου Ιονίου και παράλληλα φυσικά σε μεγάλο κομμάτι του νομού Κέρκυρας. Ανοιχτό και το ενδεχόμενο εκδήλωσης τοπικής καταιγίδας... Πάντως προς τέλος της ημέρας (Παρασκευή) και ύστερα ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή σημαντική βελτίωση στα μέρη μας.
Έτσι τα νέα είναι ευχάριστα και ύστερα από πολλές ημέρες και ... "Στεγνά" για τη συνέχεια. Υπέροχο από άποψη καιρικών συνθηκών το προσεχές Σαββατοκύριακο , ενώ με αρκετά καλές καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει και η ερχόμενη εβδομάδα στη γωνιά μας !! Η θερμοκρασία από το Σάββατο και μετά θα παρουσιάσει βαθμιαία σημαντική άνοδο , κυρίως όμως όσο αναφορά τις μέγιστες τιμές ημέρας (δηλαδή τις θερμοκρασίες τα μεσημέρια) . Οπότε γενικά κρατάμε ότι μετά τις βροχές της Παρασκευής μας περιμένουν σίγουρα 3 με 4 "στεγνές" και αρκετά όμορφες γενικά καιρικά ημέρες... Προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πάντως ο καιρός θα πρέπει να χαλάσει ξανά στη μεριά μας με ένα νέο γύρο βροχοπτώσεων , αλλά και κάποια κάμψη του υδραργύρου πάλι. 
           Ιάκωβος Βασιλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου