Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

0,4 χιλιοστά βροχής κατέγραψε το βροχόμετρο του σταθμού στον Βαλανειό σήμερα Τρίτη 15/10/2019 ... Όχι φυσικά και ΔΕΝ έβρεξε !! Αλλά η πολύ υψηλή υγρασία έδωσε αυτό το αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ακόμη και το μεσημέρι, απόγευμα τα επίπεδα αυτής ΔΕΝ κατάφεραν να πέσουν κάτω από το 71% ενώ για πολύ ώρα τα χαράματα - νωρίς το πρωί αλλά και βράδυ , βρισκόταν σταθερά στο 93% !!
Η ίδια κατάσταση θα συνεχιστεί και ... Μάλιστα θα χειροτερέψει όσο θα πλησιάζουμε προς το Σαββατοκύριακο.
Ενώ οι τοπικές ομίχλες που παρατηρούνται καθημερινά σε διάφορα σημεία της Κέρκυρας θα γίνουν περισσότερες και πυκνότερες όσο θα βαδίζουμε και πάλι προς το Σαββατοκύριακο !
Κατά τα άλλα καλοκαιρία - ανομβρία (παρά τις όποιες τοπικές συννεφιές κατά περιόδους) σε γενικές γραμμές για περίπου ένα πενθήμερο ακόμη. Να το εκμεταλλευτείτε γιατί ... Πίσω έχει η "αχλάδα" την ουρά , καθώς έχουμε πολλά να πούμε σύντομα !! Λεπτομέρειες στην επόμενη ανάρτηση , λίαν συντόμως ! 

Καλό βράδυ Κέρκυρα , καλό βράδυ Ελλάδα ...  http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου