Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Καλό μεσημέρι Τετάρτης από Βαλανειό (εσωτερικό βορειοδυτικής Κέρκυρας) με ψιλόβροχο κατά διαστήματα και την θερμοκρασία αν και μεσημέρι για μια ακόμη φορά να βρίσκεται μόλις στους 15 βαθμούς κελσίου !!
Τα φαινόμενα σήμερα έχουν πολύ τοπικό χαρακτήρα αφού πιο δίπλα στο ίδιο πάντα νησί απολαμβάνουν αρκετή ηλιοφάνεια και φυσικά υψηλότερες θερμοκρασίες!
Ο άστατος καιρός , όπως έχουμε τονίσει εδώ και πολλές ημέρες, θα διατηρηθεί και την Πέμπτη 16/05/2019 στα μέρη μας . Μάλιστα μέσα στο 24ωρο της Πέμπτης , τα φαινόμενα (τοπικές βροχές/ μπόρες - υπάρχει πιθανότητα και για τοπική καταιγίδα) θα είναι περισσότερα , τοπικά εντονότερα και θα απασχολήσουν μεγαλύτερο κομμάτι του νομού, συγκριτικά με σήμερα Τετάρτη.
Καλό υπόλοιπο Τετάρτης !!  http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου