Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Χωρίς κάποιο πρόβλημα τουλάχιστον από καιρικής πλευράς θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 21 Μαίου 2019 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ένωση των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα , στο νομό Κέρκυρας ...

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να αναμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια αλλά και αραιές συννεφιές που πρόσκαιρα και κατά τόπους θα είναι περισσότερες (μικρή πιθανότητα σε πολύ τοπικό επίπεδο σύντομου ψιχαλίσματος άνευ σημασίας).

Η θερμοκρασία παραμένει και αύριο Τρίτη , στα ίδια με σήμερα Δευτέρα Ανοιξιάτικα επίπεδα με τις μέγιστες τιμές της να βρίσκονται στους 21 με 22 και πολύ τοπικά εκεί που θα βοηθήσει περισσότερο ο ήλιος, έως και 23 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι , κατά μέσο όρο πάντα (στα ορεινότερα υπολογίστε τρεις με πέντε βαθμούς χαμηλότερα, ανάλογα το υψόμετρο και την ύπαρξη ή μη , ηλιοφάνειας ).

Το νοτιαδάκι συνεχίζει και αύριο με χαμηλές όμως εντάσεις (3 με 4 μποφώρ και πολύ τοπικά πρόσκαιρα πιθανόν με κάποια ριπή και στα 5 μποφώρ σε ορισμένα υψώματα του νησιού καθώς και κατά τόπους στα πελάγη μας).

Διατηρείται η αυξημένη υγρασία , ενώ και πάλι δεν αποκλείεται ο σχηματισμός τοπικών ομιχλών...


Στην παρακάτω φώτο βλέπουμε τμήμα της δυτικής Κέρκυρας .

Χρόνια πολλά σε όλα τα Επτάνησα και στους απανταχού ανά τον κόσμο Επτανησιους !!
 

Ιάκωβος Βασιλάκης (καιρόφιλος - ερασιτέχνης προγνώστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου