Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Βελτιώθηκε ο καιρός (όπως περιμέναμε) από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής στο σύνολο του νομού Κέρκυρας, (τουλάχιστον όσο αφορά τα φαινόμενα) ύστερα από ακόμη μια κατά τόπους αρκετά δυνατή κακοκαιρία και 8 συνεχείς ημέρες βροχοπτώσεων κατά περιόδους και κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρών !!
Χωρίς βροχή πουθενά στο νομό θα κυλήσει η Δευτέρα 11 του μήνα . Οπότε και θα είναι μια καλή ευκαιρία να "στεγνώσουμε" έστω και για πολύ λίγο , γύρω στις 36 ώρες συνολικά ...  
Εκ νέου δυνατή κακοκαιρία μέσα στην Τρίτη 12/11/2019 και ύστερα , που ξανά πολύ πιθανόν να προκαλέσει προβλήματα και θα χρειαστεί προσοχή και επαγρύπνηση για μια ακόμη φορά !!
Για την κακοκαιρία από τις 12 του μήνα θα μιλήσουμε σύντομα με λεπτομέρειες, έως τότε όμως ... Όμορφη Κυριακή να έχετε και ... Για σήμερα αλλά και αύριο Δευτέρα , όσοι και όσες έχετε χρόνο και διάθεση θα σας πρότεινα μια εξόρμηση στα "φουσκωμένα" ποτάμια και πανέμορφους καταρράκτες της βόρειας Κέρκυρας, είναι υπέροχα και αξίζει πραγματικά τον κόπο !!!  
Ιάκωβος Βασιλάκης (καιρόφιλος - ερασιτέχνης προγνώστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου