Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

 Καλημέρα !! :) 

Δυστυχώς σοβαρεύουν αρκετά τα πράγματα σταδιακά μέρα με την μέρα , αρχή γενομένης από την ερχόμενη Τρίτη 27/07/2021 και ΚΥΡΙΩΣ στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!   :(  

Προ τω πυλών ΚΑΥΣΩΝΑΣ  διαρκείας και στο νομό Κέρκυρας λοιπόν ... Ειδικά για τις συνήθεις πιο ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ  στην ζέστη περιοχές του τόπου μας (λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουμε πλέον ποιες είναι αυτές) η κατάσταση θα είναι ΔΥΣΚΟΛΗ και σίγουρα οι ευπαθείς ομάδες ανθρώπων που ζουν στα παραπάνω σημεία θα πρέπει να είναι προσεχτικοί , το αμέσως επόμενο "καυτό" διάστημα! 

Γι' αυτό καλό θα ήταν , ήδη από σήμερα (μιας και έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο ακόμη πριν τις αναμενόμενες "δύσκολες ημέρες") οι αρμόδιες τοπικές αρχές να μεριμνήσουν άμεσα βρίσκοντας κλιματιζόμενους χώρους /αίθουσες σε κάθε δήμο (όχι μόνο στην έδρα των δήμων , αλλά και σε όσα περισσότερα χωριά είναι αυτό εφικτό) για να τις διαθέσουν όταν θα έρθει η ώρα , σε αυτή την μερίδα του πληθυσμού που θα το έχει ανάγκη.

Όσες/όσοι με "διαβάζετε" όλα αυτά τα χρόνια θα έχετε καταλάβει πως ΔΕΝ λέω ποτέ μεγάλα λόγια για να κερδίζω τις εντυπώσεις ή λόγια του "αέρα" τρομοκρατώντας τον κόσμο χωρίς λόγο. Όμως στην παρούσα φάση , τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία μας χτυπούν ξεκάθαρα το "καμπανάκι" και καλό θα είναι να είμαστε απλά έτοιμοι ... ;) 

Σύντομα (όταν υπάρξει ο απαιτούμενος ελεύθερος χρόνος από μεριάς του γράφοντα) θα έχετε αναλυτική λεπτομερή πρόγνωση , που θα σας λύσει κάθε πιθανή απορία ! :) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου