Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Στον "αστερισμό" του ενισχυμένου μαίστρου (βορειοδυτικός άνεμος) ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της ημέρας (με έμφαση όπως συνήθως συμβαίνει αυτή την εποχή στο ...Μεσημερο - απόγευμα)  , εισέρχονται ΑΡΚΕΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  του νομού Κέρκυρας το επόμενο τριήμερο (Σάββατο 18/07 - Δευτέρα 20/07/2020).  :)

Κατά τα άλλα η Καλοκαιρινή καλοκαιρία θα διατηρηθεί , ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή. Έτσι έως και την Δευτέρα 20 του μήνα γενικά θα συνεχίσουμε να έχουμε "κανονικές" για την εποχή μέγιστες τιμές αργά τα μεσημέρια έως και ... Ελαφρώς "δροσερότερες" του "φυσιολογικού" για αυτή την περίοδο ,  σε ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ περιοχές.  ;)

Άλλωστε σας είχα ενημερώσει ήδη από την περασμένη Δευτέρα 13 του μήνα , τόσο για την εκ νέου ενίσχυση  του βορειοδυτικού ρεύματος βαδίζοντας προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας , όσο και για τις "ευχάριστες" θερμοκρασίες που θα επικρατούσαν έως τουλάχιστον και τις 20/07/2020 ...

P.S. Οι ριπές του μαίστρου στις ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ  σε αυτόν το τύπο καιρού περιοχές του νομού μας ,παροδικά θα φθάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  τα 6 μποφώρ το Σάββατο και τα 7 μποφώρ την Κυριακή - Δευτέρα.

Καλά να περνάτε ! Τα λέμε ξανά από βδομάδας ... :)

Επιμέλεια : Ιάκωβος Βασιλάκης (καιρόφιλος - ερασιτέχνης προγνώστης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου