Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Τοπικές συννεφιές παροδικά πιο πυκνές με κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας ενδιάμεσα κατά τόπους και κατά περιόδους αύριο Τρίτη 28/09/2021 ... Κατά τα άλλα υπάρχει πιθανότητα (γύρω στο 40%) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ να υπάρξει ένα "πέρασμα" πρόσκαιρου ψιχαλίσματος ή και σύντομης βροχούλας (ακόμη μικρότερη αλλά υπαρκτή η πιθανότητα  η οποία κυμαίνεται στο 25% , για πολύ "μεμονωμένη" μικρής διάρκειας μπόρα) . Τα αναμενόμενα λιγοστά και τοπικού χαρακτήρα αυριανά φαινόμενα δυστυχώς ΔΕΝ θα είναι αξιόλογα πουθενά !! 

Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι μέτριοι , που αργότερα θα γυρίσουν σε πιο δυτικούς - βορειοδυτικούς έως 4 και σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ σημεία για λίγο και 5 μποφώρ ... Ο υδράργυρος ΔΕΝ θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την Δευτέρα , παρόλο την κατά τόπους περισσότερη συννεφιά. Αντίθετα τα ποσοστά της σχετικής υγρασίας θα παραμείνουν υψηλά.

Όμορφο βράδυ Δευτέρας και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους !! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου