Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Καλό βραδάκι Τρίτης Κέρκυρα !! Μια "γρήγορη καιρική ματιά" στα μέρη μας έως την Πέμπτη 12 του μήνα , λόγω έλλειψης χρόνου απόψε για ...Περαιτέρω αναλύσεις , όπως συνηθίζουμε εδώ... 
Λοιπόν στα περισσότερα ΜΜΕ δεν θα είδατε ή ακούσατε κάτι για την Κέρκυρα (θα διαβάσετε παρακάτω τι εννοώ) , όμως εδώ λέμε τα πράγματα με το όνομά τους πάντα ! 
Έτσι ναι μεν σε γενικές γραμμές αρκετά καλός θα διατηρηθεί και το διήμερο (Τετάρτη - Πέμπτη 11-12/06/2020) ο καιρός στο νομό μας. ΑΛΛΑ και τις δυο αυτές ημέρες υπάρχει πιθανότητα (γύρω στο 30% περίπου ) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΑ στο νησί της Κέρκυρας η μερική αστάθεια να δώσει σε ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ κάποια τοπικού χαρακτήρα ασθενή μπόρα / όμβρο ή και ψιχάλα.
Κατά τα άλλα θα επικρατήσει νοτιοδυτικό ρεύμα με χαμηλές όμως γενικά εντάσεις , και εκ νέου στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς πλέον από το απόγευμα και κυρίως βράδυ της Πέμπτης και ύστερα.
Αναμένονται πολύ αυξημένα ποσοστά σχετικής υγρασίας και σχηματισμός τοπικών ομιχλών , ιδιαίτερα νωρίς το πρωί. Ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε ... Πολύ καλά,ευχάριστα για την εποχή επίπεδα!
Τα λέμε πάλι ... 
Ιάκωβος Βασιλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου