Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η αναμενόμενη εικόνα για σήμερα Παρασκευή 15/03/2019 που καθάρισε ο καιρός ... Τα "φορτωμένα" με φρέσκο Μαρτιάτικο χιόνι Ακροκεραύνια απέναντι από την βόρεια Κέρκυρα και την παραλία της Ρόδας , όπως φαίνονται μέσα από την ζωντανή κάμερα του ξενοδοχείου "Mirabell".
Στις βόρειες απολήξεις τους (δεν διακρίνονται στις παρακάτω εικόνες) η χιονόστρωση ξεκινά από τα 800 περίπου μέτρα.
Για την ιστορία ,όσο αναφορά την Κέρκυρα , χθες Πέμπτη 14/03/2019 στα πολύ ψηλά του όρους Παντοκράτορας σημειώθηκε χιονόνερο με θερμοκρασίες γύρω στους +3 C. Αντίθετα τρεις ημέρες πριν , κατά την πρόσκαιρη πρωινή καταιγίδα της Τρίτης 12 του μήνα που επηρέασε την βόρεια Κέρκυρα , ο υδράργυρος στα ψηλότερα του ομώνυμου ψηλότερου βουνού μας, βρισκόταν γύρω στους +1 με +2 , οπότε και πιθανότατα παροδικά να έπεσαν νιφάδες χιονιού ή χιονοχάλαζο!
Κάτι που φυσικά για πολλοστή φορά και φέτος , δεν θα μάθουμε ποτέ ... 
Παρακάτω και η διεύθυνση από την κάμερα στην Ρόδα ...
Όμορφη Παρασκευή σε όλους !! Καλημέρα ...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου