Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Μικρή ανατροπή στα δεδομένα ... ;) Τι εννοώ θα μου πείτε τώρα ... :) :) Σας έγραψα χθες ότι μετά το οργανωμένο γενικευμένο κύμα καταιγίδων που περίμενα για σήμερα Τετάρτη και πράγματι ήρθε ακριβώς στην ώρα του , ο καιρός θα παρέμενε επιλεκτικά άστατος και στη συνέχεια ... Τι άλλαξε ; Ναι μεν θα παραμείνει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ  άστατος στα μέρη μας  ο καιρός για λίγο ακόμα ΑΛΛΑ τα φαινόμενα όλα δείχνουν ότι θα είναι τελικά ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ  από ότι αρχικά φαινόταν,  μέσα στις επόμενες περίπου 24 ώρες. 

Δηλαδή τόσο κατά την διάρκεια της ερχόμενης νύχτας όσο και μέσα στην αυριανή ημέρα (Πέμπτη 06/08/2020) θα εκδηλωθούν κατά περιόδους ΤΟΠΙΚΑ αρκετές μπόρες και σποραδικές  καταιγίδες που ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ  ενδέχεται να είναι ξανά  έντονες (και πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο τοπικής χαλαζόπτωσης , υδροστρόβιλων ή ισχυρών ριπαίων ανέμων κατά την διάρκεια των φαινομένων , απλά όλα θα έχουν να κάνουν με πιο "τοπικό επίπεδο") . Η διαφορά με την σημερινή ημέρα θα είναι όπως είπαμε  ότι τα φαινόμενα δεν θα έχουν το σημερινό "γενικευμένο" χαρακτήρα (για παράδειγμα σήμερα Τετάρτη  έβρεξε σχεδόν στο σύνολο  του νομού , μάλιστα τοπικά είχαμε μεγάλα ύψη βροχής. Τις επόμενες ώρες θα ξανά βρέξει αλλά αυτή τη φορά κατά τόπους) ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ θα απασχολήσουν αρκετά τμήματα του νομού μας. 
Η θερμοκρασία σταθερά σε ευχάριστα "δροσερά" επίπεδα ... 

Όμορφο βράδυ να έχετε !! :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου