Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

 Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι , αύριο Σάββατο 11/12/2021 το πρωί , μεταξύ 10:00 π.μ. και 11:00 π.μ. θα μιλήσω ζωντανά στην εκπομπή του κυρίου Μάνεση ("Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση") στην τηλεόραση του Alpha μέσω skype , για τον καιρό του νομού μας ... :) Τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό το κάλεσμα και την μεγάλη τιμή που μου κάνουν !!

Κατά τα άλλα ΔΕΝ έχει αλλάξει κάτι από εκείνα που γράφτηκαν εδώ την περασμένη Τετάρτη 08/12/2021 , σχετικά με την καιρική εξέλιξη στα μέρη μας, η οποία βέβαια παραμένει λίγο πιο κάτω στην σελίδα εδώ ... ;)


Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω για την ερχόμενη νύχτα και συγκεκριμένα από τα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ απόψε Παρασκευή 10/12/2021 ΕΩΣ και την ΑΥΓΗ του Σάββατου 11/12/2021 να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο στις πλέον απαραίτητες ... ΟΧΙ ότι στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί, σαφώς και χρειάζεται στοιχειώδης προσοχή και μετέπειτα... ΑΛΛΑ όπως καταλαβαίνετε ο συνδυασμός ΣΚΟΤΑΔΙ + έντονα έως κατά τόπους πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα + τοπικά σφοδρές ριπές ανέμων + κατά περιόδους τοπικά πολύ μειωμένη ορατότητα , θα κάνουν την οδήγηση ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Λίγη προσοχή λοιπόν, να μην έχουμε παρατράγουδα , σε αυτή την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ δυνατή κακοκαιρία , αυτού του πολύ βροχερού και κατά περιόδους ανεμώδης κύκλου που άνοιξε στις 22 Νοέμβρη 2021 και θα "κλείσει" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή την Κυριακή 12/12/2021!! Σας είχα μιλήσει έτσι και αλλιώς στην ανάρτηση της περασμένης Τετάρτης και για την συγκεκριμένη μεγάλη πιθανότητα να ακολουθούσε διάστημα καλοκαιρίας μετά την αναμενόμενη κακοκαιρία ... Έτσι και θα συμβεί τελικά φίλες και φίλοι !!

Σταδιακά από το δεύτερο μισό της Κυριακής και ιδιαίτερα από αυτή την Δευτέρα και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ καθ ΄ όλη την διάρκεια της νέας εβδομάδας (η τελευταία εβδομάδα ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα) ΔΕΝ θα βρέξει καθόλου και πουθενά στο νομό μας !! Ναι καλά διαβάσατε μετά από 20 ολόκληρες ημέρες σχεδόν καθημερινών βροχοπτώσεων θα "στεγνώσουμε" για τα καλά ... :)

Επιμέλεια : Ιάκωβος Βασιλάκης (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ μετεωρολόγος, προγνώστης - φανατικός καιρόφιλος από παιδί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου