Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Στην πρόγνωση της Μεγάλης Παρασκευής σας έγραψα σχετικά με το Μεγάλο Σάββατο :
"Ωστόσο μια πολύ μικρή αλλαγή (με τίποτα όμως ικανή να αλλοιώσει την γενικά καλή εικόνα όλων των επόμενων ημερών) υπάρχει μόνο για το Μεγάλο Σάββατο και συγκεκριμένα για το διάστημα προμεσημβρινές - μεσημβρινές ώρες , όπου και ενώ γενικά ο καιρός θα είναι καλός και αυτή την ημέρα στη γωνιά μας , μέσα στο παραπάνω διάστημα υπάρχει μια μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα (μόλις στο 20 με 30% , αλλά πρέπεινα το αναφέρω) "κάπου σε πολύ τοπικό επίπεδο" μια δέσμη πρόσκαιρων νεφώσεων που θα διασχίσει ορισμένα τμήματα του νησιού ίσως καταφέρει να δώσει μια περαστική ψιχάλα. Τίποτα μα τίποτα το ιδιαίτερο και αν τελικά συμβεί θα είναι κάτι το μεμονωμένο και παροδικό! "
Τοπικές ψιχάλες είχαμε μετά τις 14:00 σήμερα Μέγα Σάββατο λοιπόν, τουλάχιστον σε ορισμένα τμήματα της βόρειας Κέρκυρας , όπως και στο Βαλανειό !
Επιτυχία πρόβλεψης 100% !!
Τα υπόλοιπα έως και την Δευτέρα του Πάσχα παραμένουν τα ίδια με ότι σας έχω γράψει και υπάρχουν εδώ πιο κάτω ακόμη
Καλό Πάσχα !!  http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου