Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Κερκυραίοι μην σας ξεγελάσουν τα διαστήματα ηλιοφάνειας το πρωινό του Σαββάτου ... Ένα ακόμη διάλειμμα είναι, μετά τις νυχτερινές καταιγίδες που προηγήθηκαν!
Νέες τοπικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα πλήξουν και πάλι το νομό μας, λίγο αργότερα σήμερα, βαδίζοντας προς το δεύτερο μισό της ημέρας και ύστερα. Μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι ξανά, σε τοπικό πάντα επίπεδο , αρκετά έντονα .
Εκ νέου αυξημένη η πιθανότητα για τοπική χαλαζόπτωση (όπως συνέβη την περασμένη νύχτα) αλλά και υδροστρόβιλους (όπως συνέβη το περασμένο διήμερο) στην γύρω περιοχή τις αμέσως επόμενες ώρες ...
Ενδεικτική η κατάσταση αυτή την ώρα λίγο δυτικά μας , με την γραμμή καταιγίδων να κινείται από τον κόλπο του Τάραντα και το Λέτσε (Ιταλία) προς τα μέρη μας (βλέπε παρακάτω φώτο) και ... Πάλι ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου