Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

 Βόρειο Ιόνιο - νομός Κέρκυρας.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για το επόμενο τριήμερο (δηλαδή από αύριο Μεγάλη Παρασκευή ΕΩΣ ΚΑΙ την Κυριακή του Πάσχα).

Καλησπέρα σας !! :)

Και ... Αφού μας έκανε λοιπόν την χάρη ο καιρός να "στεγνώσουμε" για τρεις ημέρες (Από Μεγάλη Τρίτη ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ σήμερα Μεγάλη Πέμπτη , πράγματι όπως σας είχα υποσχεθεί εδώ στην προηγούμενή μου ανάρτηση ...  Είχαμε "καλό / στεγνό" καιρό, ενώ παράλληλα ΚΑΙ ο υδράργυρος μετά από αρκετές συνεχείς ημέρες σχετικά χαμηλών για την εποχή θερμοκρασιών έκανε μια "φιλότιμη προσπάθεια" να ανέβει ΚΑΠΩΣ μέσα στην ημέρα χθες αλλά και σήμερα) ...

Ήρθε η ώρα όμως ΣΤΑΔΙΑΚΑ να "ανοίξει ακόμη ένας κύκλος" άστατου καιρού (αρκετά φαινόμενα ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ) καθώς και ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΞΑΝΑ "σχετικά ψυχρού για την εποχή" καιρού ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ στο νομό μας (ΕΚ ΝΕΟΥ μετά το σύντομο διάλειμμα "το σχετικά ψυχρό για την εποχή προφίλ του καιρού" συνεχίζεται ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. Αναφέρομαι πάντοτε στο "θερμοκρασιακό κομμάτι")!

Αναλυτικότερα λοιπόν ...

Για αύριο Μεγάλη Παρασκευή 14/04/2023: Η ημέρα θα ξημερώσει στην Χώρα των Φαιάκων με πολύ άστατες καιρικές συνθήκες ... Πράγμα που σημαίνει ότι σχετικά γρήγορα η συννεφιά θα πρέπει να "πάρει το πάνω χέρι" στο ΣΥΝΟΛΟ του τόπου μας , οπότε και προοδευτικά θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές.

Ωστόσο ΣΤΑΔΙΑΚΑ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα , καλύπτοντας πλέον το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος της ευρύτερης περιοχής του βορείου Ιονίου. Μάλιστα θα πρέπει να υπάρξει ένα "πέρασμα" και από διάσπαρτες μπόρες / σποραδικές καταιγίδες που σε ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές (Δυστυχώς η πιθανότητα ΤΟΠΙΚΗΣ χαλαζόπτωσης είναι και πάλι αυξημένη. Ήδη είχαμε αρκετά προβλήματα ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ στο νομό μας στον τομέα της γεωργίας αρχικά από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον σχηματισμό "δροσόπαγου / πάχνης" σε ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ και στην συνέχεια από τις έντονες ΤΟΠΙΚΕΣ χαλαζοπτώσεις ΚΥΡΙΩΣ της Μεγάλης Δευτέρας).

Πάντως τα προαναφερθέντα φαινόμενα αυτή την φορά ΔΕΝ θα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής , καθώς η διαταραχή που θα μας επηρεάσει κινείται αρκετά γρήγορα προς το μέρος μας (δηλαδή μια που θα έρθει και μια που θα αποτελεί πια παρελθόν) ... Άρα λοιπόν το "παιχνίδι" (αναφέρομαι στα φαινόμενα) θα "παιχτεί" ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ τις πρωινές και προμεσημβρινές ώρες ... Από εκεί και ύστερα αναμένεται βελτίωση του καιρού , με τον ήλιο να κάνει "δυναμικότατη  εμφάνιση" ΠΑΝΤΟΥ στα μέρη μας!

Οπότε ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ οι επιτάφιοι ΔΕΝ θα αντιμετωπίσουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ από πλευράς καιρού , αφού ως είθισται "βγαίνουν" αργότερα!

Από την άλλη μιας και εδώ , όπως γνωρίζετε "είμαστε της λεπτομέρειας" οφείλω να αναφέρω ΚΑΙ τα παρακάτω... 

ΜΕΤΡΙΑ πιθανότητα για ΛΙΓΟΣΤΑ και ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΟΥ χαρακτήρα ασθενή φαινόμενα υπάρχει ΚΥΡΙΩΣ για ΑΡΓΑ τη νύχτα ξανά (καμία σχέση όμως , με ότι θα έχει προηγηθεί το πρωινό μας).

Ενώ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΗ είναι η πιθανότητα για ΚΑΠΟΙΟ "σύντομο ψιχάλισμα άνευ σημασίας" ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΔΙΝΩΝ ΩΡΩΝ.

Οι άνεμοι ΑΡΧΙΚΑ θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις (κυρίως νότιοι - νοτιοανατολικοί) στα 4 με 5 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ έως και 6 μποφώρ ... Ενώ τα ξημερώματα και ΜΕΧΡΙ ΝΩΡΙΣ το πρωί ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ οι εντάσεις τους ΠΑΡΟΔΙΚΑ θα αγγίζουν ΚΑΙ τα 7 μποφώρ (μέτρια η πιθανότητα για ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ θυελλώδεις στιγμιαίες ριπές στα 8 μποφώρ εκείνες τις ώρες ΑΛΛΑ σε ΠΟΛΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ όμως επίπεδο).

Παρολ ' αυτά ΠΡΙΝ το μεσημέρι θα στραφούν σε πιο δυτικούς - βορειοδυτικούς  και θα εξασθενήσουν ΑΡΚΕΤΑ. Από το βράδυ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ θα "γυρίσουν" εκ νέου σε νοτίων διευθύνσεων ΟΧΙ όμως με "ιδιαίτερες εντάσεις".

Η θερμοκρασία αύριο θα σημειώσει μια ΠΡΩΤΗ μικρή πτώση ... Έτσι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ υπολογίστε μετά τα "σχετικά γενικευμένα" 19αρια C. και 20αρια C. της Μεγάλης Πέμπτης (ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΑ ξεπεράσαμε και τους 20 C.) , την Μεγάλη Παρασκευή σε "γενικευμένα" 16αρια C. και 17αρια C. αργά το μεσημέρι (πιο ΤΟΠΙΚΑ και 18αρια C.)

Στα ορεινά και ημιορεινά μας, όπως είναι φυσικό (λόγω υψομέτρου) υπολογίστε γύρω στους τρεις με τέσσερις και ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΑ στα "ψηλότερα" έως και πέντε βαθμούς χαμηλότερα τον υδράργυρο.

Για το Μεγάλο Σάββατο 15/04/2023: ΓΕΝΙΚΑ περιμένουμε ΣΧΕΤΙΚΑ καλές καιρικές συνθήκες στις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ γωνιές του νομού Κέρκυρας, κατά την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ διάρκεια του 24ωρου. 

Αναλυτικότερα λοιπόν , εντός της ημέρας θα πρέπει να αναμένουμε διάσπαρτες συννεφιές που όμως θα εναλλάσσονται και με  διαστήματα ηλιοφάνειας ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ (Το πόσο ήλιο θα δει κανείς μέσα στο Μεγάλο Σάββατο, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά με το που θα βρίσκεται πάνω στο νομό μας. Αφού αλλού στο τόπο μας ,"αυτός" θα κρατήσει πιο πολλές ώρες και αλλού "αισθητά" λιγότερες).

Ωστόσο ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ τμήματα  οι υπάρχουσες νεφώσεις "δείχνουν" να είναι ΚΑΠΩΣ περισσότερες , οπότε και υπάρχει ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ (γύρω στο 20 % με 25 %) ΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ να υπάρξει κάποιο "σύντομο ΑΣΘΕΝΕΣ φαινόμενο με την μορφή αστάθειας" / ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ (η παραπάνω πιθανότητα αφορά ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεία στην ενδοχώρα της Κέρκυρας , με έμφαση στα ορεινά / ημιορεινά ή σε σημεία κοντά και πέριξ αυτών και ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ λόγο τις "θερμές ώρες" της ημέρας). 

Όσο αφορά τα μεσάνυχτα (δηλαδή την ώρα της Αναστάσεως του Κυρίου) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ διαφαίνεται ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ από πλευράς καιρού (ΩΣΤΟΣΟ "καραδοκεί" μια ΜΙΚΡΗ πιθανότητα ΚΑΠΟΥ / οπουδήποτε στο νομό μας / δηλαδή ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΠΕΔΟ εκείνη την ώρα να "ψιχαλίσει" έστω και για λίγο, η οποία ανέρχεται στο 30 %. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την Ανάσταση όμως η πιθανότητα ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ).

Οπότε , όπως προφανώς ήδη καταλάβατε ΚΑΙ ΤΟ Μέγα Σάββατο ΟΛΕΣ οι εξωτερικές δραστηριότητες / εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα, όπως φυσικά ΚΑΙ τα μεσάνυχτα την ώρα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ... ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ θα μας "προβληματίσει" ο καιρός !! 

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι , δηλαδή στα 3 με 4 και ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΣΕ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ έως και 5 μποφώρ. ΚΥΡΙΩΣ τις μεσημεριανές ώρες / απογευματινές ώρες σε ΠΙΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ επίπεδο ΠΙΘΑΝΟΝ να παρατηρηθούν και ΚΑΠΟΙΕΣ ισχυρές στιγμιαίες ριπές ανέμων, στα 6 μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί "πάνω κάτω" σε παρόμοια επίπεδα με την Μεγάλη Παρασκευή. 

Εννοείται ότι τόσο κατά την διάρκεια των επιταφίων το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής , όπως ΚΑΙ την ώρα της Ανάστασης τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου, η αίσθηση της ψύχρας στα χαμηλότερα και του σχετικού κρύου για την εποχή στα "ψηλότερα" θα είναι έντονα! 

Για την Κυριακή του Πάσχα 16/04/2023: Όσο αφορά το ερχόμενο τριήμερο ... Η φετινή Κυριακή του Πάσχα στο τόπο μας θα πρέπει να είναι η ημέρα εκείνη με ... Την "χειρότερη" καιρική εξέλιξη φίλες και φίλοι!

Και αυτό , γιατί ;

Διότι ένα "καλύτερα οργανωμένο" χαμηλό βαρομετρικό (σε σχέση με εκείνο που θα μας επηρεάσει ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ της Μεγάλης Παρασκευής) από ... Που αλλού ; :)

Ναι , σωστά μαντέψατε! ;)

Από την γειτονική μας Ιταλική χερσόνησο λοιπόν, θα κινηθεί ανατολικότερα και διαμέσου της Αδριατικής θάλασσας , θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή μας , ήδη από ΝΩΡΙΣ !!

Μάλιστα η κίνησή του δείχνει να είναι αρκετά αργή , με αποτέλεσμα τα φαινόμενα την ημέρα αυτή, στην ευρύτερη γωνιά του βορείου Ιονίου να έχουν ΔΙΑΡΚΕΙΑ (το ΑΝΤΙΘΕΤΟ λοιπόν απ΄ ότι η διαταραχή στο ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ της Μεγάλης Παρασκευής , η οποία θα κινηθεί σχετικά ΓΡΗΓΟΡΑ ανατολικά) !!

Αναλυτικότερα... 

ΉΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ / ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ο καιρός ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ του νομού μας θα έχει καταστεί άστατος (ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΤΟΥ), με σαφώς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ συννεφιά και ... ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ "βροχούλες" να σημειώνονται ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ... 

Ωστόσο ώρα με την ώρα τα φαινόμενα θα γίνονται ολοένα και περισσότερα και ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ απασχολώντας ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του νομού μας... 

Αρκετά θα είναι τα "περάσματα" βροχοπτώσεων που μάλιστα ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ θα έχουν ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ (ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ θα βρέχει συνεχόμενα ή σχεδόν συνεχόμενα για ώρες) ενώ ΣΕ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ δεν αποκλείεται η εκδήλωση και ΚΑΠΩΣ "πιο δυνατών" φαινόμενων , είτε με την μορφή σποραδικών καταιγίδων ή "περάσματος" από ΚΑΠΟΙΑ μπόρα" (ΜΙΚΡΗ αλλά υπαρκτή η πιθανότητα πολύ τοπικής χαλαζόπτωσης).

Άρα λοιπόν στην ουσία η φετινή Κυριακή του Πάσχα ΣΤΑΔΙΑΚΑ από άκρη σε άκρη στα μέρη μας θα πρέπει να εξελιχθεί σε μια ΑΡΚΕΤΑ βροχερή ημέρα, με ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙΡΟ!!

Σαφώς ΚΑΙ ΔΕΝ θα πέσει το ίδιο νερό παντού εκείνη την ημέρα ΑΛΛΑ όπως και να έχει αλλού λιγότερο και αλλού ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ κάθε μεριά της Χώρας των Φαιάκων, θα "βραχεί" ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

Οι άνεμοι παραμένουν σταθερά από νότιες διευθύνσεις στα 4 με 5  ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΑ μέχρι και 6 μποφώρ. Πάντως ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ανά διαστήματα δεν αποκλείεται να καταγραφούν και ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ πολύ ισχυρές στιγμιαίες ριπές, στα 7 μποφώρ.

Η θερμοκρασία ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ...

Θα βρεθεί αργά το μεσημέρι  ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΔΙΝΑ / ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΤΑΞΎ 14 C. με 15 C. και ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΑ έως και 16 C. (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΙΣΩΣ "προλάβει" να κάνει την εμφάνισή του και κάποιο / κάποια 17αρια C.)

"Ψηλότερα" όμως , στα ημιπεδινά και σαφώς πολύ περισσότερο στα ημιορεινά / ορεινά υπολογίστε γύρω στους δυο με τρεις και ΠΙΟ ΤΟΠΙΚΑ "στα πιο ψηλά" έως και τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερα τα "θερμόμετρα !! 

Οπότε εύκολα συμπεραίνουμε πως ακόμη και ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ στα "χαμηλότερα" θα έχουμε να κάνουμε με αρκετή ψύχρα έως και ... Σχετικό κρύο για την εποχή, στα "ψηλότερα"!!

Τέλος αν και τα ποσοστά της υγρασίας θα είναι ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ αυξημένα όλες τις επόμενες ημέρες ... Παρολ ' αυτά η ημέρα εκείνη που θα έχει τα "πρωτεία" ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ πάντα όσο αφορά το ερχόμενο τριήμερο , θα είναι η Κυριακή του Πάσχα!

Μάλιστα ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ σε διάφορα υψώματα όπως και ΤΟΠΙΚΑ στην "κατοικημένη ορεινή / ημιορεινή μας ζώνη" προσωπικά περιμένω και αρκετά πυκνές ομίχλες! 

Εν ολίγοις παρατηρούμε φίλες και φίλοι , ότι "σας έλεγα / σας έγραφα" μέσα από τούτη την σελίδα εδώ, τον περασμένο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Χειμώνα ... Όταν, τότε σας εξέφραζα τους "φόβους και τις ανησυχίες μου" για την Άνοιξη που θα ακολουθούσε ... Και είδαμε όλοι μας , τι τελικά συνέβη! 

Ήταν επόμενο / αναμενόμενο λοιπόν , η φύση κάποια στιγμή μέσα από αλλεπάλληλες προσπάθειες να "ανακτήσει το χαμένο έδαφος" και να επαναφέρει έως έναν βαθμό τις "χαμένες ισορροπίες" !

Όλη αυτή η "προσπάθεια" της φύσης ξεκίνησε ΚΥΡΙΩΣ από την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και συνέχισε μετέπειτα μέσα στον Απρίλιο.

Εδώ δράττω της ευκαιρίας να αναφέρω πως ο ΑΣΤΑΤΟΣ καιρός και το ... Κατά τόπους σχετικά ψυχρό για την εποχή "προφίλ" του , έχει ακόμη ΚΑΙ ΑΛΛΟ "δρόμο" μπροστά του ,στα μέρη μας!

Τι εννοώ ; 

Ότι συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο ΟΧΙ μόνο ΚΑΙ την Δεύτερη ημέρα του Πάσχα ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ του τρέχοντος μηνός !!

Σας εύχομαι από καρδιάς ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ στον κάθε ένα  / στην καθεμιά από εσάς ξεχωριστά !!! :)

Επιμέλεια : Ιάκωβος Βασιλάκης (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ μετεωρολόγος, προγνώστης - μέγα λάτρης και παρατηρητής των καιρικών φαινομένων του τόπου μας, από παιδί).

P.S. Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει τον μετεωρ. σταθμό αυτό / την σελίδα αυτή, να παραμείνει "ζωντανή", προσφέροντάς σας αξιόπιστες προγνώσεις, κάνοντας μια δωρεά... Απλά πατώντας στην παρακάτω διεύθυνση !

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=DE4ZBD6BWJRXC&fbclid=IwAR3amDDUGYuNUz_-vEt6OM9o3lYI0Rl_fN--8DOltU9tOT41qDen6lNT9wE


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου