Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

 Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό στο σπιτικό σας !! :) 

Και του χρόνου να είμαστε καλά, να γιορτάσουμε ξανά τον ΑΓΙΟ και ΠΡΟΣΤΑΤΗ του νησιού μας,  Άγιο Σπυρίδωνα !! 

Στα... Του καιρού τώρα... ;)

Για αύριο Τετάρτη ΔΕΝ περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο ΑΛΛΑ την Πέμπτη το καιρικό μας σκηνικό ΣΤΑΔΙΑΚΑ θα καταστεί πολύ άστατο με την εκδήλωση ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ βροχοπτώσεων ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

Εννοείται ότι θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση αύριο, τόσο για την Πέμπτη μας , όσο και για... Λίγο παραπέρα!  ;) 

Ωστόσο για αύριο Τετάρτη 13/12/2023 εκείνο που αξίζει να αναφέρουμε είναι η ενίσχυση των νοτιάδων (νότιοι - νοτιοανατολικοί άνεμοι) που θα φθάσουν σε ΠΟΛΛΑ τμήματα του νομού μας τα 4 με 5 και σε ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ τα 6 μποφώρ. Ενώ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ θα πρέπει να παρατηρηθούν και ορισμένες πολύ ισχυρές στιγμιαίες ριπές, στα 7 μποφώρ! 

Παράλληλα σιγά σιγά οι συννεφιές θα αρχίσουν να παίρνουν εκ νέου το "πάνω χέρι" (η πιθανότητα  ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ να ψιχαλίσει ή να βρέξει ασθενώς για λίγο / δηλαδή όχι κάτι το ιδιαίτερο, ανέρχεται στο 20 %). 

Κατά τα άλλα η θερμοκρασία θα διατηρηθεί ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ στα ίδια, υψηλά για την εποχή επίπεδα (θερμοκρασιακά επίπεδα που συναντάμε στα μέσα του Απρίλη). ;)

Τα λέμε αύριο φίλες και φίλοι! 

http://valanio-kerkyra.meteoclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου