Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

 Άστατος θα διατηρηθεί ο καιρός στα μέρη μας και κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας (Πέμπτη 10/12/2020). Με την διαφορά όμως ότι τα φαινόμενα θα είναι σε γενικές γραμμές ΕΛΑΦΡΩΣ λιγότερα και όχι και ΤΟΣΟ  έντονα , σαν αυτά που προηγήθηκαν (Αξίζει να τονιστεί όμως ότι σε πιο τοπικό επίπεδο παροδικά θα έχουν αξιόλογο χαρακτήρα και ύστερα από όλα αυτά τα νερά , ακόμη και μια τοπική δυνατή μπόρα του 10λεπτου είναι ικανή να δημιουργήσει μικροπροβλήματα). Παρόλο αυτά και μέσα στο αυριανό 24ωρο στις περισσότερες περιοχές του νομού θα έχουμε κάποιο ή κάποια περάσματα βροχής/μπόρας ή και τοπικής καταιγίδας , χωρίς όμως να λείπουν και ορισμένα μικρο - ανοιγματάκια κατά τόπους ενδιάμεσα.

Το ευχάριστο θα είναι ότι οι σφοδροί νοτιάδες που μας απασχόλησαν τις τελευταίες 24 με 36 ώρες , σταδιακά θα εξασθενήσουν σημαντικά και μάλιστα αύριο,  οι άνεμοι γρήγορα θα γυρίσουν σε πιο δυτικούς - νοτιοδυτικούς πνέοντες στα 3 με 5 και ΤΟΠΙΚΑ σε κάποια τμήματα πρόσκαιρα έως και 6 μποφώρ (πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί). Από τη νύχτα βαθμιαία θα επιστρέψει εκ νέου το νότιο - νοτιοανατολικό ρεύμα , αλλά με τις ίδιες όμως ακόμη εντάσεις. 

Τα θερμόμετρα γενικά σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές τους αύριο , σε σχέση με σήμερα Τετάρτη.  :)

Καλό ξεκούραστο βράδυ σε όλες και όλους ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου