Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

 Πρώτη Νοεμβρίου 2022 , όπως ακριβώς ... Πρώτη Ιουνίου !

😉
Τεμπλόνι : 29,6 C.
Πόλη Κέρκυρας : 27,2 C.
Γουβιά : 26 C.
Βαλανειό : 25,5 C.
Λιμνοθάλασσα Κορισσίων : 25 C.
Παξοί : 25 C.
Αυλιώτες : 24 C.
Σας τα "έταξα" έτσι και αλλιώς και στην χθεσινή μου πρόβλεψη εδώ , φίλες και φίλοι , τι περιμέναμε σχετικά με σήμερα αλλά και γενικότερα τις τρεις πρώτες ημέρες του φετινού Νοέμβρη (η εν λόγω πρόγνωση παραμένει "καρφιτσωμένη" λίγο πιο κάτω στην σελίδα εδώ για όποιον / όποια ενδιαφέρεται. Εκεί θα βρείτε και την καιρική εξέλιξη για παρακάτω, όπου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο καιρός δείχνει να "λογικεύεται").
Οι εξαιρετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες που βιώσαμε ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ σαφώς και ΔΕΝ είναι κάτι το πρόσκαιρο το φετινό Φθινόπωρο , αντιθέτως "σημειώνονται σε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ" τις τελευταίες περίπου είκοσι ημέρες !!!
Πριν από όλα τα παραπάνω βέβαια ΜΟΝΟ για τρεις ημέρες βιώσαμε "κανονικές για την εποχή" ΜΕΓΙΣΤΕΣ θερμοκρασίες μέσα στον Οκτώβρη (αναφέρομαι πάντα στο "σύνολο του νομού μας") , με ... τις πιο πάνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ημέρες να είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ημέρες όπου "κατάφερε" να βρέξει ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ στο τόπο μας , μετά από έξι μήνες, παρακαλώ !!!
Όπως καταλαβαίνετε "η υετική / θερμοκρασιακή ανωμαλία" που βιώνουμε το φετινό Φθινόπωρο είναι πραγματικά αξιοσημείωτη για τα κλιματολογικά μας δεδομένα !!!
Εύχομαι η πολυπόθητη μεταβολή του καιρού που θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ αυτή την Παρασκευή 4 του Νοέμβρη (μετά ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ αξιοσημείωτης "καιρικής / θερμοκρασιακής ανωμαλίας" θα "καταφέρει" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να επιστρέψει η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ) να "στρώσει το χαλί" για έναν ΠΙΟ "φυσιολογικό" καιρικά / κλιματολογικά , Νοέμβρη ...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου