Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στον μετεωρολογικό σταθμό , στο Βαλανειό της βόρειας Κέρκυρας ... Σκοπός μας , να παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, στην βόρεια πλευρά της Κέρκυρας ... Ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι ... Επίβλεψη μετεωρολογικού σταθμού: Ιάκωβος Βασιλάκης ...

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

 Να και ... Τα "αναμενόμενα" (ότι σας "έταξα" τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή) θερμοκρασιακά ρεκόρ όλων των εποχών, για κάποια τμήματα της Ευρώπης μας !!

Σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 στη Γαλλία είχαμε ΝΕΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ με ...Τον υδράργυρο να αγγίζει ΤΟΠΙΚΑ έως και τους 42,9 βαθμούς κελσίου παρακαλώ...
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗ ΤΙΜΗ αντιστοιχεί σε ... Έως και 20 ολόκληρους βαθμούς πάνω από τις "φυσιολογικές τιμές" για αυτή την εποχή εκεί, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας για την Γαλλία που είχε καταγραφεί τον Αύγουστο του 2003 !!
Την ίδια ώρα ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκαλεί , το ΠΟΣΟ ΠΡΩΙΜΑ καταγράφηκε η συγκεκριμένη υψηλότερη θερμοκρασία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ στην Γαλλία , μιας και ακόμη έχουμε μέσα Ιουνίου !!!
Παράλληλα και στην Ισπανία η θερμοκρασία σήμερα , έφτασε ΤΟΠΙΚΑ έως και τους 44,1 βαθμούς κελσίου, κάτι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εποχής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου